Bij Binck kan je nu ook beleggen in emotie.

darwin creëerde voor de marktleider in online beleggen het Binck-effect. Een online activatie om het verhaal van ‘Laten Beleggen’ te vertellen. 

Het Binck-effect, da’s Binck iets dierbaars durven toevertrouwen om het nieuw leven in te blazen. Net zoals een belegger zijn geld durft toevertrouwen en Binck aan de slag gaat om de waarde van dat geld op langere termijn te behouden (ondanks een laag wettelijk pensioen en hoge inflatie). Het is een emotionele doorvertaling van wat het product ‘Laten beleggen’ inhoudt.

In twee oproepfilms roept Binck op om dierbare voorwerpen in te schrijven voor het Binck-effect. Uit de diverse inzendingen zal een professionele jury enkele gelukkigen selecteren. Vervolgens krijgen de voorwerpen, met behulp van professionele restaurateurs, een nieuw leven.

Met deze activatie maken we Binck en het concept ‘Laten beleggen’ menselijk en bevattelijker. De actie start eind maart en loopt door tot eind april.

Ontdek HIER de oproepspots.

 

Klant: Binck - Anne-Laura Janssens - Eddy Van Geyte - Veerle Van den Bergh - Marie Lammertyn
Bureau: darwin  
Strategie: Jef Raeman
Creative director: Mateusz Mroszczak
Head of digital: Frédéric De Vries
Creative team: Jannis Min Jou - Thomas De Boeck
Account team: Hannelore Van Cauwenberghe - Marianne Janssens  - Lieve Sterckx
Video production: Dedsit

Voor meer info
darwin: Guy Geerts - guy@darwin.be
Binck: Anne-Laura Janssens - ajanssens@binck.be

 

Over darwin

A boutique agency of the BBDO Worldwide network in Brussels that delivers top rate work in a close relationship with its clients.

Our mission: Make better work together.

darwin
Bessenveldstraat 25
1831 Diegem
Belgium