Skip to Content

Come a casa, come a darwin

Na competitie vindt Ter Beke bij darwin een thuis voor Come a casa. De ambitie is het merk een nieuwe postionering te geven in de harde strijd tegen de private labels en een langetermijnverhaal uit te bouwen.

“darwin is erin geslaagd een goed strategisch inzicht te vertalen in een sterk, relevant en creatief concept. Daarmee hebben ze het verschil kunnen maken tegenover de sterke concurrentie,” zegt Cédric Lemineur, Marketing Manager ready meals bij Ter Beke. “We vinden het buitengewoon om voor dit iconisch Belgisch merk aan de slag te kunnen. Ze gaan gewoon voor een uitdagend creatief idee. Ik kan niet wachten om het in de media te zien en horen,” weet Raf De Smet, de Creative Director van darwin. 

Come a casa is na Levis en Dulux van AkzoNobel een tweede belangrijke win voor darwin in 2018. Daarnaast is darwin ook een van de vier bureaus die door VLAM gekozen werden voor het raamcontract ‘Full Service’.

Meer info:

Ter Beke: Cédric Lemineur, 09 370 12 11, Cedric.Lemineur@terbeke.com

darwin: Guy Geerts, 0486 139 100, guy@darwin.be

 

 

Over darwin

A boutique agency of the BBDO Worldwide network in Brussels that delivers top rate work in a close relationship with its clients.

Our mission: Make better work together.

darwin
Bessenveldstraat 25
1831 Diegem
Belgium