darwin en Infino begrijpen ouders van tegenwoordig

darwin creëerde het merk Infino, het nieuwe kinderbijslagfonds van Acerta en Securex. Door de hertekening van de markt van de kinderbijslagfondsen door de overheid besloten Securex en Acerta een nieuw kinderbijslagfonds op te richten dat zich vanaf januari 2019 rechtstreeks tot de consument zal richten.

darwin werd gevraagd de nieuwe dienst te positioneren en een naam en identiteit te ontwikkelen. Het resultaat staat er nu: Infino – een nieuw merk dat gezinnen kent, begrijpt en er voor hen is op makkelijke en minder makkelijke momenten. Van de zwangerschap tot de kinderen het huis uit zijn. Een partner die weet dat het perfecte reclamegezinnetje niet bestaat, die met je meevoelt wanneer je in de file staat op weg naar de opvang of wanneer je ontdekt dat je liefste dochter de muur van de keuken beschilderde.

Infino publiceert binnenkort de resultaten van de ‘Ouders van tegenwoordig enquête’, in samenwerking met De Persgroep en Sudpresse. In die studie peilen we naar hoe gezinnen omgaan met tijdsdruk, carrièrestress, verdwijnende me-time, en veel meer.

Meer info:
darwin:  Guy Geerts – guy@darwin.be – +32 486 139 100

Infino: Eric Van Grimbergen – press@infino.be – +32 486 50 40 50

Over darwin

A boutique agency of the BBDO Worldwide network in Brussels that delivers top rate work in a close relationship with its clients.

Our mission: Make better work together.

darwin
Bessenveldstraat 25
1831 Diegem
Belgium