darwin stuurt Fairtrade, bio en lokaal op date.

Sinds een aantal maanden legt Fairtrade de nadruk op haar rol als actieve speler in het duurzaamheidsdebat. Een engagement dat ondersteund wordt door een focus op sociale media, community building en de nieuwe baseline: Connect what’s good.

Nicolas Lambert, Director Fairtrade Belgium, licht toe: “Fairtrade geeft iedereen de mogelijkheid om op zijn eigen manier mee te doen aan het creëren van een nieuwe economie die harmonischer en respectvoller is voor de mensen en onze planeet.”

Om dit alles extra in de verf te zetten, is de Week van de Fair Trade (7/10 tem 17/10) natuurlijk een uitgelezen moment.

Zeker gezien lokaal, bio en Fairtrade de laatste maanden al sterk aan belang gewonnen hebben in het aankoopgedrag van de Belgische bevolking. Iets dat darwin en Fairtrade maar al te graag ondersteunen en stimuleren. 

Lokaal, Bio en Fairtrade zijn een heerlijke match.” zegt Klaartje Galle, Creative Director darwin BBDO. “En dat gegeven hebben we omgezet in een frisse en licht pikante campagne, vol verlangen om te spoonen, smelten, pairen en ‘er een stomend potje van te maken’.” 

 

CREDITS

Client: Fairtrade – Nicolas Lambert, Douchka van Olphen, Deborah Rozenbergh, Sara Vertongen

Agency: darwin

Creative Director: Klaartje Galle

Creatives: Femke Merens, Nina Welch

Account Team: Eva Maes, Juliette Dugardyn 

Strategy: Kendy Smits 

Digital: Jan Seurinck

Studio: François Radermecker, Sarah Van Wylick 

Photography: Studio Wauters

 

Over darwin

A boutique agency of the BBDO Worldwide network in Brussels that delivers top rate work in a close relationship with its clients.

Our mission: Make better work together.

darwin
Bessenveldstraat 25
1831 Diegem
Belgium