darw!n met Tobback en Torfs voor de vrede in Leuven.

Om Leuvenaars en studenten dichter bij elkaar te brengen creëerde darw!n “Love Leuven” voor de stad Leuven en KU Leuven.

55.000 studenten in een stad dat geeft wat. Zeker voor de gewone inwoners. Anarchistisch fietsgedrag, nachtelijke ‘pret’, … maar de één zou niet zonder de ander kunnen of willen.

Vanuit die paradoxale relatie start darw!n een digitaal nominatieplatform: “Love Leuven”.  Studenten en Leuvenaars kunnen elkaar in duo nomineren als “meest sympathieke”. Om het platform te lanceren gebruiken we de twee bekendste Leuvenaars, die elk ook perfect hun achterban symboliseren: burgemeester Louis Tobback (“Doe voor één keer wat ik vraag”) en rector Rik Torfs (“Ter bevordering van de wereldvrede”). De gezichten van de genomineerden zullen in november en december via verschillende kanalen in de stad opduiken. Het sympathiekste duo wint een jaar lang culinaire en culturele voordelen in … jawel, Leuven. #LoveLeuven!

 

 

 

Credits:

Agency: darw!n

Client:

KU Leuven: Rik Gosselink, Isabelle Van Geet, Nel Bruneel, Liesbeth Vrancken

Stad Leuven: Bieke Verlinden, Steven Dusoleil

Strategy: Guy Geerts

Creation: Guido Goffeau, Bart Welkenhuysen, Gaston Kooijmans

Digital: Laurent Lenders, Iwan Pauwels

Account team: Eva Maes – Julie Zaman

Production & dtp: Carine De Schaepdryver, François Radermecker

 

Meer info :

darw!n: Guy Geerts - guy@darwin.be

KU Leuven: Nel Bruneel - nel.bruneel@kuleuven.be 

 

Over darwin

A boutique agency of the BBDO Worldwide network in Brussels that delivers top rate work in a close relationship with its clients.

Our mission: Make better work together.

darwin
Bessenveldstraat 25
1831 Diegem
Belgium