Fairtrade Belgium start met darwin.

Na consultatie gaat Fairtrade Belgium – het label voor eerlijke handel – met darwin samenwerken. De ambitie is een lange termijn verhaal neer te zetten om consumenten te engageren en bewust voor Fairtrade te laten kiezen; om zo het aandeel van Fairtrade producten in de Belgische distributie merkelijk te doen toenemen. 

“Met darwin kiezen we voor ervaring, inzichten en mensen. Het klikte meteen en we hebben het gevoel samen te kunnen bouwen aan de toekomst”, zegt Karlien Wouters – verantwoordelijke communication & policy bij Fairtrade. “De ambitie van het Fairtrade team motiveert ons enorm. Het is een opportuniteit om een verschil te maken dat er toe doet”, weet Mateusz Mroszczak, Creative Director van darwin. Het eerste werk zal dit najaar naar aanleiding van de Week van de Fair Trade naar buiten komen.

Meer info:

darwin: Guy Geerts, guy@darwin.be, 0486 139 100

Fairtrade Belgium: Karlien Wouters, karlien@fairtradebelgium.be, 0472 36 54 51

 

 

Over Fairtrade Belgium

Fairtrade is een internationale ngo, verantwoordelijk voor het groen-blauwe label voor eerlijke handel. Samen met consumenten, bedrijven, producten, scholen en vele anderen werken we aan een alternatief handelssysteem dat rekening houdt met mens en milieu, van boer tot eindconsument. www.fairtradebelgium.be

Over darwin

A boutique agency of the BBDO Worldwide network in Brussels that delivers top rate work in a close relationship with its clients.

Our mission: Make better work together.

darwin
Bessenveldstraat 25
1831 Diegem
Belgium