ThromboGenics wordt Oxurion met darwin

Recente ontwikkelingen binnen het Leuvense biofarmabedrijf ThromboGenics vroegen om een naamsverandering die de groeiende ambities en actieradius beter moet weerspiegelen. Daarom deed het bedrijf beroep op darwin om haar renaming, rebranding en herpositionering strategisch te begeleiden.

Na enkele maanden voorbereiding met Gevers rond intellectueel eigendom, zag Oxurion het levenslicht. De naam verwijst naar oxygen of zuurstof, en Orion, een jager uit de Griekse oudheid die blind werd maar zijn zicht terugkreeg. Gebrek aan zuurstof in de cellen achteraan het oog is een symptoom bij diabetes, een specialisatiedomein van Oxurion.

Wouter Piepers, Global Head of Corporate Marketing bij Oxurion: “Wij voelen ons goed begrepen door darwin en kijken na een vlotte samenwerking met vertrouwen uit naar de implementatie van onze naamswijziging in de komende dagen en weken.”

Meer info: Guy Geerts – guy@darwin.be – +32 486 139 100

Over darwin

A boutique agency of the BBDO Worldwide network in Brussels that delivers top rate work in a close relationship with its clients.

Our mission: Make better work together.

darwin
Bessenveldstraat 25
1831 Diegem
Belgium